'

Nimitarrat - Osoitetarrat - Tekstitarrat

Suomen halvin?
Hinnat alkaen 21,50€/500kpl

Nimitarra on kätevä tapa merkitä omaisuus ja käyttää osoitetietojen jakeluun. Tarraan mahtuu kätevästi nimi, osoite, puhelin ja sähköposti-tiedot. Saat tietysti laittaa minkä tekstin haluat.

Toimitusaika on edullisesta hinnasta huolimatta lyhyt, noin 2 työpäivää (Värillisillä tarroilla noin yksi viikko). Nimitarra on kooltaan noin 13x36 mm. Vaihtoehtoina värillinen tai edullisempi mustavalkoinen painatus. Nimitarroja on mahdollista saada myös muun kokoisena, kysy.

Katso vaihtoehtoja ja Tilaa

Valokuvan/logon lisäys tai muut muutokset vakiomuotoisesta tekstistä, lisämaksu +7€
Koevedoksen lähettäminen +7€
Tarrojen toimitus postitse +3,90€. Voit yhdistää useamman tilauksen yhteen toimitukseen, säästät postituskuluissa.
Toimitettu määrä voi poiketa pari prosenttia, ylimääräisiä ei laskuteta eikä vajausta hyvitetä.


Tulostetut tarrat

Laser-tulostettavat tarrat ovat sisäkäytössä kestäviä ja sopivat myös esimerkiksi tuotetarroiksi tai nimitarrojen värilliseksi vastineeksi. Tulostettuihin tarroihin voit laittaa esim. firman logon ja yhteystiedot, näin se käy myös firman käyntikorttina. Tarroja on valmiina muutama vakiokoko ja tarvittaessa leikkaamme tarrat haluamaasi muotoon.

Materiaalivaihtoehtoina ovat paperi ja vinyylipohjat. Molempia löytyy eri kokoihin stanssattuina (Esim. videokasettiin, nimitarra, disketti...) A3 kokoisella pohjalla 1-180 tarraa.

Leikatut tarrat

Tarraleikkurilla voidaan leikata 60 cm leveää materiaalia ja sillä onnistuvat monimutkaisemmatkin kuviot. Erittäin hyvä tapa tehdä ikkuna- ja autoteippauksia sekä valomainoksia. Erilaiset kirjasimet ja logot on kätevä toteuttaa leikkurilla. Näin saadaan helposti toteutettua teippaukset esimerkiksi liikkeen ikkunoihin ja mainoksiin.

Värivaihtoehtoja on toistasataa ja materiaalin kestävyys 3-5 vuotta. Autoteippauksiin löytyy sopivaa venyvämpää tarraa ja tilapäisiin teippauksiin heikkotarraa.

Kevytlevyä voidaan leikata 3mm paksuisena eri kokoihin ja se sopii hyvin esim. kilpien taustaksi.

Siirtovärikalvoa voidaan leikata ja siirtää kankaan päälle. Näppärä keino tehdä pelipaitoihin numerot ja logot firman paitoihin. Värivaihtoehtoja on useita, myös heijastavana.