'

LAHJATAVARAT


KUVAPAITAT-paita omalla kuvalla on näkyvä lahja. Paitoja saa sekä valkoisena että tuhkanharmaana. Koot S, M, L, XL, XXL sekä kolme lasten kokoa. Kuva painetaan lähes A4-kokoisena, kuvaa voi rajata.

Paidan käsittely:
Pese paita nurinpäin käännettynä,
max. 40 asteessa normaalilla pesuohjelmalla.
älä silitä kuvan päältä ilman leivinpaperia.

Tilaa paita


KALENTERI 27€

Tuo meille 12 valokuvaa, teemme niistä hienon A3-kokoisen kalenterin. Paras koko kuville on 10x15 cm. Sekä pysty- että vaakakuvat käyvät. Kalenteriin kuvia suurennetaan hieman. Alkuperäiset kuvat saat vahingoittumattomina takaisin.

Kalenterin koko on 30x42cm (A3) ja se on suomenkielinen. Kalenterissa ei ole nimipäiviä. Kalenterin ei tarvitse alkaa tammikuusta.

Digikuvista on myös mahdollista teettää valokuvapaperille tehty A4-kokoinen kalenteri hintaan 35€.

Suuremmat kuvat sovitamme kalenteriin +2€ lisämaksusta.
Oman kansikuvan hinta on +5€.
Kuvia ei voi rajata.
Kalenteriin soveltuvat parhaiten yleissävyltään vaaleat kuvat.

KUVAMUKIMuki omalla kuvalla on todella yksilöllinen lahja. Sopii myös vaikkapa firman mainokseksi. Kuvamuki kestää konepesua ja pysyy tyylikkäänä pitkään. Mukiin ei suositella mustavalkoisia kuvia.

Tilaa kuvamuki


HIIRIMATTOTuhti, solukuminen hiirimatto pysyy hyvin paikoillaan ja hiiri kulkee takkuilematta pitkin pintaa. Koko noin 18x25cm. Keksi hauska kuva ja teetä itselle tai kaverille oikea mattojen matto.

Kuva toistuu hieman alkuperäistä tummempana.

Tilaa hiirimatto

KANGASKASSI 27€/ 6kpl (38x43cm)

Kangaskassi on kestävää ja kuosiltaan aavistuksen vaihtelevan sävyistä luonnonvaaleaa puuvillaa. Kassi sopii hyvin pientuotantoon, mainokseksi tai vaikkapa lahjaksi. Tilaukset 6 kappaleen erissä. Kuvan koko noin 10x15 cm.

Halutessasi voit myös tilata kassisarjan erilaisilla kuvilla. Toimita meille valmiiksi asemoitu kuvatiedosto (1800x2500 pikseliä, RGB, JPEG), jossa on maksimissaan 6 kuvaa A3-kokoon ladottuna. Merkitse laitaan tarvittaessa suora leikkuulinja kuvien väliin. Kuvat voivat olla toisissaan kiinni.

Suuremmista eristä annamme tarjouksen

älä silitä kassia kuvan päältä ilman välipaperia.

Voit lähettää kuvan sähköpostilla liitetiedostona yhteystiedot sivulla mainittuun osoitteeseen.