'

Passikuvat, Passport photos

Meiltä saat virallisen EU-passikuvan ilman ajanvarausta. Saat myös sähköisen asiointitunnisteen passihakemusta varten ja kuvasi toimitetaan sähköisesti suoraan viranomaiselle. Lisäksi saat paperisen kuvan. Kuvat kelpaavat myös ajokorttiin ja viisumiin.

We are an official passport photo service. You can come in anytime without time reservation. We are also glad to help you with the electronic passport application and we will do the digital transfers to the authority. You can also have the paper photo. Photos are valid for driver's license and visa, too.Hääkuvaukset

Kuvaaja tulee mukaan kirkkoon ja hääpaikalle. Koko päivän videoinnista koostetaan lopuksi noin parin tunnin mittainen nauha, josta oman kopion voi saada vaikka koko suku. Yhdellä Aamenella on hyvä ottaa myös tyylikäs hääkuva kerralla kuntoon.

Videokuvaukset 250€ - 580€
Valokuvaukset 170€ - 480€

Omien videoiden editointi tyypillisesti 150€

Yrityskuvaukset

Videokuvausta varten asiakas miettii valmiiksi minkä tyyppisen videon haluaa. Tarvittaessa kuvaaja antaa vinkkejä ja ideoita paikan päällä. Yhdessä kuvaajan kanssa suunniteltu video ei voi kuin onnistua. Käytössämme on Sony DV-CAM jolla saadaan aikaiseksi broadcast tasoista jälkeä, sekä JVC S-VHS, jolla tulee myöskin hyvälaatuista jälkeä.

Videokuvaukset alkaen 250€ + alv

Digitalisointi / Siirto nauhalta toiselle / kopiointi / DVD

Pystymme kopioimaan VHS, S-VHS, 8mm, Hi 8, D8, Mini DV, DV-CAM nauhoja mille tahansa kyseisistä nauhoista tai DVD:lle.

Vanhojen kotivideoiden käyttö on mukavampaa DVD:lle siirrettynä.

Kopiointi alkaen 15€